Det Sydfynske Alperidt

Tarup-Davinde

Pinseridt 

Søndag den 5. juni 2022


Tilmelding sendes til lotte12@live.dk

TILMELDING ÅBNER LØRDAG D. 7 MAJ KL. 9.00

OPLYS: Navn på hest og rytter, hvilken klasse du vil ride, hvem du evt. skal ride sammen med og et billede af vaccinationssiderne i hestepasset. Så får du en bekræftigelsesmail med betalingsinfo tilbage.


Sidste mulighed for tilmelding er lørdag den 14. maj kl 21.  Sidste mulighed for evt framelding, hvis man ønsker sine penge retur er den 29 maj.

MAX 40 ekvipager på HEST

Max 15 ekvipager på KÆPHEST

Max 15 ekvipager ONLINEStartprisen er incl. toast, frugt, sodavand/vand og kaffe/kakao

ønsker du også denne "pinsebuffet" til din hjælper, så skriv det i tilmelding, det koster 30 kr. ekstra.Klasse 1: 


20 km

250 kr.

Konkurrenceklasse:

Enkeltstart,

Idealtid 10 km/t

Alle deltagere modtager diplom og roset.

Klasse 2: 


13 km

250 kr.

Konkurrenceklasse:

Enkeltstart,

Idealtid 10 km/t

Alle deltagere modtager diplom og roset.

Klasse 3: 

8 km

250 kr.

Konkurrenceklasse:

Enkeltstart,

Idealtid 8 km/t

Alle deltagere modtager diplom og roset.

Klasse 4: KÆPHESTE

4 km

150 kr.


Massestart. Clear round


Klasse 5: ONLINE

8, 13 eller 20 km


100 kr.Der dokumenteres i særskilt kæde på facebook
STÆVNEPLADS Phønix-P Udlodgyden 52, Davinde, 5220 Odense SØ

EVENT-Retningslinier:


-Meld til start: Alle rytterne stoppes ved indkørsel til parkering, her får man anvist P-plads og man vil udleveret et hestekontrolkort.-Inden start samles alle rytterne i hver klasse til et  informationsmøde, hvor vi fortæller om ruterne og andre vigtige info. Der vil være sat tid af til spørgsmål.

Tidspunkt for DIT infomøde vil fremgå af programmet som du kan finde her på vores hjemmeside, ugen inden ridtet.-Indledende hestekontrol: Efter infomødet tilses alle heste af en hestesagkyndig. Hesten fremvises kun med trense. De får målt puls og de mønstres i trav eller tølt hvorefter hesten godkendes til turen.


-Start: Man rider ud på sit starttidspunkt  enten alene eller i en gruppe efter eget ønske. Dette skal meddeles ved tilmelding. Starttidstpunkt for klassen vil stå i programmet. Der vil være startpersonale til at hjælpe dig afsted. OVERHOLD dit starttidspunkt.


-Mål: Der vil være målpersonale til at tage imod dig og hjælpe dig videre.   

        

-Køling: I køleområdet tager du udstyr  af hesten, afkøler hesten og gør den klar til hestekontrol.


-Afsluttende hestekontrol: Rytteren melder til hestekontrol inden for 20 minutter efter mål. (bruger man længere tid, gør det ikke at man udgår) Hestesagkyndig tjekker puls, mærker på hesten og derefter fremvises hesten endnu engang i trav eller tølt. Hestens puls er ikke afgørende i vores distance-event.


-Præmieoverrækkelse: Uden hest. Nærmere retningslinier udmeldes nærmere ridtet.

Alle vil få udleveret en roset og et diplom.   1. Tilmelding lukkes ved henholdsvis 40 ekvipager til hest, 15 ekvipager til kæphest og 15 ekvipager online, også selv om det er før tilmeldingsfristen. Der vil laves venteliste i heste og kæphesteklasserne.
  2. Event er åbent for ryttere fra hele Danmark. Alle heste SKAL have gyldig vaccination. Al ridning er på eget ansvar. Arrangøren hæfter ikke for sygdom, uheld eller tyveri i forbindelse med event.
  3. Tidsplaner, ruteplaner/kort  kan findes i programmet her på vores hjemmeside ugen indet ridtet.
  4. Der serveres toast, vand, frugt, kaffe eller varm kakao. Man henter bare i cafeteriaet når man er klar.
  5. På facebooksiden kommer der løbende opdateringer om ridtet, sponsorere og her kan vi ligeledes besvare dine spørgsmål.
  6. Ved tilmelding til stævnet gives der samtygge til at resultatet registreres og offentliggøres. Man kan til enhver tid anmode om indsigt i de oplysninger ridtet har om den enkelte samt kræve urigtige oplysninger korrigeret. Desuden gives der samtygge til fotografering i forbindelse med event og til at fotografierne benyttes. Ved henvendelse til lotte12@live kan billederne blive slettet.
  7. Der er Ikke krav om rytterlicens for at deltage. Alle samler point til vores CUP 2021/2022 Man kan ikke udgå, alle gennemfører. Høj puls eller overskridelse af gænse tider registreres ikke som diskvalifikation. Vi har fokus på læring og en god oplevelse.