Det Sydfynske Alperidt

Tarup-Davinde

Forårsridt 

torsdag den 13. og fredag den

14. maj 2021


Tilmelding sendes til lotte12@live.dk

OPLYS: Navn på hest og rytter, hvilken klasse du vil ride, hvem du evt. skal ride sammen med og et billede af vaccinationssiderne i hestepasset. Så får du en bekræftigelsesmail med betalingsinfo tilbage.


Sidste mulighed for tilmelding er mandag den 3. maj kl 21.  Dette tidspunkt er også sidste mulighed for evt framelding, hvis man ønsker sine penge retur.

MAX 25 ekvipager torsdag og 30 ekvipager fredag. Startprisen er incl. toast, frugt, sodavand/vand og kaffe/kakao

ønsker du også denne "forårsbuffet" til din hjælper, så skriv det i tilmelding, det koster 30 kr. ekstra.


Klasse 1: torsdag

13+13+13 km

350 kr.

Overhold tiderne i programmet

Klasse 2: torsdag


13+13 km

300 kr.

Overhold tiderne i programmet

Klasse 3: torsdag

13 km

Lukket for tilmelding

Overhold tiderne i programmet

Klasse 4: fredag

13 km

250 kr.

Overhold tiderne i programmet

Klasse 5: fredag

13 km

250 kr.

Overhold tiderne i programmet


!! Dagen planlægges, så vi lever op til de gældende corona-retningslinier !!


!!! EVENTUELLE  CORONA-RETNINGSLINIER, OPDATERES I PROGRAMMET UGEN INDEN RIDTET !!!


STÆVNEPLADS Phønix-P Udlodgyden 52, Davinde, 5220 Odense SØ

EVENT-Retningslinier:


-Meld til start: Alle rytterne stoppes ved indkørsel til parkering, her får man anvist P-plads og man vil udleveret et hestekontrolkort.-Inden start samles alle rytterne i hver klasse til et  informationsmøde, hvor vi fortæller om ruterne og andre vigtige info. Der vil være sat tid af til spørgsmål.

Tidspunkt for DIT infomøde vil fremgå af programmet som du kan finde her på vores hjemmeside, ugen inden ridtet.-Indledende hestekontrol: Efter infomødet tilses alle heste af en hestesagkyndig. Hesten fremvises kun med trense. De får målt puls og de mønstres i trav eller tølt hvorefter hesten godkendes til turen.


-Start: Man rider ud på sit starttidspunkt enten alene eller i en gruppe efter eget ønske. Dette skal meddeles ved tilmelding. Starttidstpunkt for klassen vil stå i programmet. Der vil være startpersonale til at hjælpe dig afsted. OVERHOLD dit starttidspunkt.


-Mål: Der vil være målpersonale til at tage imod dig og hjælpe dig videre.   

        

-Køling: I køleområdet tager du udstyr  af hesten, afkøler hesten og gør den klar til hestekontrol.


-Afsluttende hestekontrol: Rytteren melder til hestekontrol inden for 20 minutter efter mål. (bruger man længere tid, gør det ikke at man udgår) Hestesagkyndig tjekker puls, mærker på hesten og derefter fremvises hesten endnu engang i trav eller tølt. Hestens puls er ikke afgørende i vores distance-event.


-Præmieoverrækkelse: Uden hest. Nærmere retningslinier udmeldes nærmere ridtet.

Alle vil få udleveret en roset og et diplom.   1. Tilmelding lukkes ved 25 ekvipager torsdag og 30 ekvipager fredag, også selv om det er før tilmeldingsfristen. Sidste rettidige tilmelding er mandag den 3. maj.
  2. Event er åbent for ryttere fra hele Danmark. Alle heste SKAL have gyldig vaccination. Al ridning er på eget ansvar. Arrangøren hæfter ikke for sygdom, uheld eller tyveri i forbindelse med event.
  3. Tidsplaner, ruteplaner/kort  kan findes i programmet her på vores hjemmeside.
  4. Der serveres toast, vand, frugt, kaffe eller varm kakao ud gennem vinduet fra køkkenet eller i køkkenet afh. corona-situationen.
  5. På facebooksiden kommer der løbende opdateringer om event, sponsorere og her kan vi ligeledes besvare dine spørgsmål.
  6. Ved tilmelding til stævnet gives der samtygge til at resultatet registreres og offentliggøres. Man kan til enhver tid anmode om indsigt i de oplysninger ridtet har om den enkelte samt kræve urigtige oplysninger korrigeret. Desuden gives der samtygge til fotografering i forbindelse med event og til at fotografierne benyttes. Ved henvendelse til lotte12@live kan billederne blive slettet.
  7. Der er Ikke krav om rytterlicens for at deltage. Eventet er ikke pointgivende. Man kan ikke udgå, alle gennemfører. Høj puls eller overskridelse af gænse tider registreres ikke som diskvalifikation. Vi har fokus på læring og en god oplevelse.