Det Sydfynske Alperidt

Tarup Davinde Distance Ridt

Lørdag den 31. oktober 2020

Og nu også Søndag den 1. November

Søndag er der kun en Klasse på 13 km


Sidste mulighed for tilmelding er fredag den 23/10 kl 21. Dette tidspunkt er også sidste mulighed for evt framelding, hvis man ønsker sine penge retur.


Tilmeldingsinfo sendes til lotte12@live.dk

OPLYS: Navn på rytter og hest, klasse du ønsker at ride, hvem du evt. skal ride sammen med, samt om du har et rabat kort fra sidste ridt.  Så får du en bekræftigelsesmail med betalingsinfo tilbage.


Klasse 1 Lørdag

13 + 13 km

1 etapemål og 1 pause a 40 min.

300 kr

Enkelstart

Klasse 2 Lørdag

13 km

ingen Pause

250 kr

Enkelstart

Klasse 3 Søndag

13 km

ingen pause

250 kr

Enkelstart

Lørdag er lukket for tilmelding


STÆVNEPLADS Phønix-P Udlodgyden 52, Davinde, 5220 Odense SØ

EVENT-Retningslinier:

 

-Meld til start: Alle rytterne skal melde til start i sekretariatet ved ankomst. Her skal man vise hestens pas og man vil derefter få udleveret et hestekontrolkort.


-Infomøde: Inden start samles alle rytterne i hver klasse til et  informationsmøde, hvor vi fortæller om ruterne og andre vigtige info. Der vil være sat tid af til spørgsmål.

Tidspunkt for DIT infomøde vil fremgå af programmet du vil kunne finde på vores hjemmeside

https://detsydfynskealperidt.dk/  ugen inden event.


-Indledende hestekontrol: Efter infomødet tilses alle heste af en hestesagkyndig. Hesten fremvises kun med trense. De får målt puls og de mønstres i trav eller tølt hvorefter hesten godkendes til turen.


-Start: Man rider ud på sit starttidspunkt enten alene eller i en gruppe efter eget ønske. Dette skal meddeles ved tilmelding. Starttidstpunkt for klassen vil stå i programmet. Der vil være startpersonale til at hjælpe dig afsted.


-Mål: Der vil være målpersonale til at tage imod dig og hjælpe dig videre. Du vil få et lille kort med din mål-tid som du skal medbringe videre til afsluttende hestekontrol.   

        

-Køling: I køleområdet tager du udstyr  af hesten, afkøler hesten og gør den klar til hestekontrol. Der vil være en til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.


-Afsluttende hestekontrol: Rytteren melder til hestekontrol inden for 20 minutter efter mål. (bruger man længere tid, gør det ikke at man udgår) Hestesagkyndig tjekker puls, mærker på hesten og derefter fremvises hesten endnu engang i trav eller tølt. Hestens puls er ikke afgørende i vores distance-event.


-Præmieoverrækkelse: Uden hest. Præmieoverrækkelse vil blive senest en halv time efter sidste rytter i klassen er kommet i mål.

Alle vil få udleveret en roset og et diplom. Vi vil også have nogle sponsorgaver, som der trækkes lod iblandt.


-To runder: De ryttere der vælger at ride to ruter går i hestekontrol senest 20 min. efter  etapemål, herefter er der en pause på 40 min inden de rider ud igen.

 

  1. Tilmelding lukkes ved 30 ekvipager pr. dag, også selv om det er før tilmeldingsfristen. Sidste rettidige tilmelding er fredag den 23 oktober.
  2. Event er åbent for ryttere fra hele Danmark. Alle heste SKAL have gyldig vaccination. Al ridning er på eget ansvar. Arrangøren hæfter ikke for sygdom, uheld eller tyveri i forbindelse med event.
  3. Tidsplaner, ruteplaner/kort og program kan findes på vores hjemmeside https://detsydfynskealperidt.dk/ ugen inden event.
  4. Det vil være muligt at købe toast, kage, kaffe, kakao og sodavand i cafeteriaet.
  5. På facebooksiden kommer der løbende opdateringer om event, sponsorere og her kan vi ligeledes besvare dine spørgsmål.
  6. Ved tilmelding til stævnet gives der samtygge til at resultatet registreres og offentliggøres. Man kan til enhver tid anmode om indsigt i de oplysninger ridtet har om den enkelte samt kræve urigtige oplysninger korrigeret. Desuden gives der samtygge til fotografering i forbindelse med event og til at fotografierne benyttes. Ved henvendelse til lotte12@live kan billederne blive slettet.
  7. Der er Ikke krav om rytterlicens for at deltage. Eventet er ikke pointgivende. Man kan ikke udgå, alle gennemfører. Høj puls eller overskridelse af gænse tider registreres ikke som diskvalifikation. Vi har fokus på læring og en god oplevelse.