Det Sydfynske Alperidt

Virtuelt

Nordisk Mesterskab Endurance Sponsor Ridt

Du har nu mulighed for at støtte Nordisk Mesterskab Endurance 2024 ved at deltage i vores Virtuelle Sponsor Ridt og vinde en smuk roset.


Fotograf: Robert Ørsted. Billedet er det danske vinderhold fra Nordisk Mesterskab Endurance 2016 afholdt i Mols Bjerge DK


Der laves KUN 50 stk rosetter i hver farve, det betyder at du har mulighed for at deltage flere gange i det Virtuelle Sponsor Ridt og hver gang vinde en roset i en ny farve

Følg med på FB hver gang der kommer en ny farve..


Det VirtuelleSponsor Ridt fortsættet helt frem mod mesterskabet i 2024. STAY TUNED på FB.


Deltagelse i Sponsor Ridtet udløser 5 point til Det Sydfynske Alperidt CUP 2023 og/eller 2024.
Det er muligt at deltage alle de gange man har lyst til, for at støtte Nordisk Mesterskab, men man kan kun optjene 5 point til Cuppen én gang til Cup 2023 og én gang til Cup 2024.


Du vælger selv hvor mange kilometer du vil ride, eller trække din håndholdte hest eller fræse afsted på din vilde KÆP-HEST.

Bare husk at dokumentere ridtet ved at  sende en mail til Helle på NM24Sponsorridt@gmail.com så hun kan følge med i når turen er redet.

OG læg det op i FB gruppen med den rigtige roset-farve. 


Prisen, bliver lidt dyrere end vores "normale" virtuelle ridt, da det handler om at samle så mange penge som muligt ind til afholdelse af Nordisk Mesterskab Endurance 2024


Det virtuelle ridt er åbent næsten helt frem til Mesterskabet. Vi afslutter med at trække lod blandt ALLE sponsor-deltagerne om en flot gave. Mere om den senere!!!!!


125 kr pr start

Tilmeldingen med navn på rytter og hest, samt adresse

sendes til

Helle Vistisen

NM24Sponsorridt@gmail.com

som svarer tilbage med bekræftigelse og betalingsinfo.


Når samtlige rosetter i en farve er "solgt" så sendes de alle afsted.


Når roset og porto er betalt går overskuddet ubeskåret til Nordisk Mesterskab 2024